Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon

Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan 1e Wormenseweg 350 in Apeldoorn.

Meer informatie over Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon in Apeldoorn

Melisa's Pedicure & Schoonheidssalon is een salon die zich richt op natuurlijke, gezonde en eerlijke behandelingen met resultaat. Ze geloven dat een behandeling meer is dan alleen het mooier maken van mensen, het gaat erom dat je je letterlijk en figuurlijk goed voelt. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, pedicurebehandelingen en wenkbrauwbehandelingen. Voor elke behandeling wordt er zorgvuldig gewerkt, zodat je helemaal verzorgd en stralend de deur uitgaat. Ook biedt de salon de mogelijkheid om een SkinScan te laten doen om te kijken wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast zijn er positieve ervaringen van anderen te lezen op de website. De salon is op afspraak geopend op verschillende dagen en tijden, behalve op woensdag en in het weekend.

Wil je weten wat Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melisa’s Pedicure & Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook