Merida Experience Center

Merida Experience Center is een Fietsenwinkel gelegen aan Laan van Westenenk 102 in Apeldoorn.

Meer informatie over Merida Experience Center in Apeldoorn

In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op met de intentie om mooie en hoogwaardige fietsen te maken. Hij heeft de fietsindustrie veranderd en Taiwan als wereldleider in fietstechnologie gevestigd. MERIDA blijft jaarlijks 1,5 miljoen fietsen van topkwaliteit leveren en biedt een levenslange garantie op het frame. Het Merida Experience Center biedt de mogelijkheid om fietsen uit te proberen voordat je er een koopt. Daarnaast biedt MERIDA verschillende soorten fietsen aan, zoals mountainbikes, racefietsen, e-bikes, gravelbikes, hybrides, kinderfietsen, fitnessfietsen en framekits. Het center is gelegen aan de rand van de Veluwezoom, wat mooie fietstochten mogelijk maakt. Daarnaast worden er nieuwe producten gelanceerd, zoals de BIG.NINE en BIG.NINE TR mountainbikes en de Scultura Endurance GR gravel racemachine.

Wil je weten wat Merida Experience Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Merida Experience Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Merida Experience Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Merida Experience Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Merida Experience Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Merida Experience Center

Bezoekers bekeken ook