met Sylvia

met Sylvia is een Yogadocent gelegen aan Watermanstraat 104 in Apeldoorn.

Meer informatie over met Sylvia in Apeldoorn

De tekst gaat over stressbeheersing voor jongeren. Er worden verschillende cursussen en workshops aangeboden om stress te verminderen en te ontspannen. Er is een cursus speciaal gericht op het omgaan met examenstress, en er zijn sessies voor mindfulness en ontspanning voor jongeren en (jong)volwassenen van 12 t/m 16 jaar. Daarnaast zijn er ook workshops voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, zowel online als op school. Er wordt afgesloten met een uitnodiging om deel te nemen aan de workshops en evenementen, en er wordt een e-mailadres gegeven voor meer informatie.

Wil je weten wat met Sylvia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van met Sylvia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij met Sylvia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je met Sylvia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar met Sylvia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. met Sylvia

Bezoekers bekeken ook