Mooi onder een kap

Mooi onder een kap is een Kapper gelegen aan Badhuisweg 117 in Apeldoorn.

Meer informatie over Mooi onder een kap in Apeldoorn

Mooi Onder Een Kap is een schoonheidssalon in Apeldoorn die zich richt op natuurlijke schoonheid en verzorging. Het kleine, toegewijde team van professionals staat klaar om klanten te helpen met diverse behandelingen, zoals ontspannende wellness behandelingen, hairweaves en permanente make-up. De salon gelooft in het gebruik van natuurlijke producten en werkt daarom met biologische ingrediënten. Daarnaast biedt de salon gratis parkeergelegenheid en een warme sfeer waar gezelligheid en authenticiteit samenkomen. Bij Mooi Onder Een Kap kan men terecht voor diverse behandelingen op het gebied van kapsels, schoonheid en nagels. Ook worden er arrangementen en workshops aangeboden. Het team bestaat uit verschillende specialisten, waaronder een kapster, imagocoach, nagelstyliste en haarwerkspecialist. Men kan contact opnemen via het telefoonnummer op de website om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Mooi onder een kap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi onder een kap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi onder een kap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi onder een kap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Mooi onder een kap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi onder een kap

Bezoekers bekeken ook