Mooi Schoonheidssalon

Mooi Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Korte Hezeweg 5 in Apeldoorn.

Meer informatie over Mooi Schoonheidssalon in Apeldoorn

Schoonheidssalon Mooi, gevestigd in Apeldoorn, wordt gerund door gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure Lisa van der Liende. In haar salon is het belangrijk dat klanten zich prettig voelen en even kunnen ontspannen. Lisa werkt met natuurlijke en eerlijke producten, zoals het merk "Natural Heroes" en de essentiële oliën van dōTERRA. Ze nodigt mensen uit om langs te komen voor een verwenmoment en biedt verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, harsen, pedicure en massages. Voor vragen of het boeken van een behandeling kan er contact worden opgenomen via telefoon, app of het invullen van het contactformulier. De salon is gevestigd aan de Korte Hezeweg 5 in Apeldoorn.

Wil je weten wat Mooi Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Mooi Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook