Move 24/7 Health Club

Move 24/7 Health Club is een Sportschool gelegen aan Linie 500-514 in Apeldoorn.

Meer informatie over Move 24/7 Health Club in Apeldoorn

De tekst gaat over Move 24/7 Health Club, een sportschool in Apeldoorn en Maarssen waar je aan je gezondheid kunt werken. Belangrijke feiten uit de tekst zijn dat de sportscholen 24/7 toegankelijk zijn, dat je jouw prestaties kunt bijhouden met de ClubApp, dat je gratis koffie kunt krijgen en dat groepslessen inbegrepen zijn bij het lidmaatschap. Daarnaast wordt er vermeld dat de sportscholen in Apeldoorn en Maarssen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend zijn en dat je niet aan een contract vastzit. Er zijn ook personal trainers beschikbaar en er is een nieuw trainingsconcept genaamd "Group PT". De sportschool is geschikt voor verschillende doelen, zoals afvallen, aankomen, sporten voor ouderen, conditie, sociale sporter en krachttraining.

Wil je weten wat Move 24/7 Health Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Move 24/7 Health Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Move 24/7 Health Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Move 24/7 Health Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Move 24/7 Health Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Move 24/7 Health Club

Bezoekers bekeken ook