Mr Sushi Apeldoorn

Mr Sushi Apeldoorn is een Sushirestaurant gelegen aan Hofstraat 20 in Apeldoorn.

Meer informatie over Mr Sushi Apeldoorn in Apeldoorn

In de tekst worden verschillende sushi boxen en gerechten aangeboden, waaronder de Spring Special Box, Uramaki For One deal en verschillende Poke Bowls. Er zijn ook veganistische opties beschikbaar, zoals de Chick*n Tenders en de Spicy Chick*n Roll. Verder zijn er verschillende boxen beschikbaar, zoals de Student Special Box en de Meat Lovers Box. Er wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om geen stokjes, soyasaus, wasabi of gember te ontvangen. Ten slotte worden er verschillende soorten sushi, sashimi, nigiri, hosomaki, uramaki en specials aangeboden.

Wil je weten wat Mr Sushi Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr Sushi Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr Sushi Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr Sushi Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Mr Sushi Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr Sushi Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook