Mrs. Website

Mrs. Website is een Webdesign gelegen aan Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Mrs. Website in Apeldoorn

Robine Rocks is een Creative Content Coach die bedrijven helpt om impact te maken op sociale media, van strategie tot content. Ze helpt bij het ontwikkelen van een sociale media strategie op basis van de WHY van het bedrijf, met aandacht voor doelgroepen, boodschappen en thema's. Daarnaast helpt ze bij het creëren van creatieve en effectieve content om de naamsbekendheid te vergroten en meer 'fans' te creëren via sociale media. Robine heeft ervaring opgedaan in online communicatie bij de Universiteit Utrecht en SURF, waar ze zich richtte op online projecten zoals websites en mailings. Ze combineert strategie en creatie graag en maakt graag gave online content met een doel en strategie. Daarnaast communiceert ze graag met humor, bijvoorbeeld door op maat gemaakte GIFs te maken voor bedrijven en influencers. Robine biedt verschillende diensten aan, waaronder social media expertise, het maken van eigen GIFs, templates en trainingen in Canva, en interim opdrachten bij marketing- en communicatieafdelingen.

Wil je weten wat Mrs. Website verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mrs. Website of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mrs. Website? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mrs. Website het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Mrs. Website reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mrs. Website

Bezoekers bekeken ook