Nagelstudio Kimly Apeldoorn

Nagelstudio Kimly Apeldoorn is een Nagelstudio gelegen aan Mariastraat 23 in Apeldoorn.

Meer informatie over Nagelstudio Kimly Apeldoorn in Apeldoorn

In dit tekstfragment wordt informatie gegeven over Nagelstudio Kimly in Apeldoorn. Nagelstyliste Kimly biedt verschillende behandelingen aan, zoals acrylnagels, gelnagels, shellac en manicure. Kunstnagels kunnen worden gebruikt om de handen en nagels mooi te maken. Er zijn twee soorten kunstnagels: gelnagels en acrylnagels. Gelnagels zijn flexibel, natuurlijk en glanzend, terwijl acrylnagels stevig zijn en langer meegaan. Er worden tips en nagelsjablonen gebruikt bij het plaatsen van de nagels. Kimly is een gediplomeerde nagelstyliste en klanten kunnen een afspraak maken voor een behandeling. Het is belangrijk om op tijd te annuleren als je verhinderd bent, anders wordt er 20% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Wil je weten wat Nagelstudio Kimly Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Kimly Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Kimly Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Kimly Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Nagelstudio Kimly Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Kimly Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook