Nanja Hairstyling

Nanja Hairstyling is een Kapper gelegen aan Badhuisweg 20 in Apeldoorn.

Meer informatie over Nanja Hairstyling in Apeldoorn

Nanja Hairstyling is een trendy kapsalon waar jong en oud terecht kunnen voor professionaliteit, creativiteit, kwaliteit en vriendelijkheid. De salon werkt op afspraak en er is ruime parkeergelegenheid in de buurt, waar klanten gratis kunnen parkeren. Het team van Nanja Hairstyling is beschikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30, op vrijdagavond op aanvraag en op zaterdag van 9:00 tot 13:30. Op maandag en zondag is de salon gesloten. Bij Nanja Hairstyling kunnen klanten terecht voor diverse behandelingen, zoals knippen voor dames vanaf € 31,75, föhnen vanaf € 23,75, verven vanaf € 34,50 en bruidskapsels vanaf € 75. Daarnaast biedt de salon ook de mogelijkheid om te verven met henna en gebruik te maken van flip-in hair extensions. Klanten kunnen een afspraak maken via WhatsApp of telefonisch.

Wil je weten wat Nanja Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nanja Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nanja Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nanja Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Nanja Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nanja Hairstyling

Bezoekers bekeken ook