Natuurkampeerterrein Zegenoord

Natuurkampeerterrein Zegenoord is een Kampeerterrein gelegen aan Droefakkers 73 in Loenen.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein Zegenoord in Loenen

Natuurkampeerterrein Zegenoord op de Veluwe biedt een rustige en natuurlijke omgeving om te kamperen. Het terrein is geopend in het kampeerseizoen van 2023 en is verkozen tot het favoriete natuurkampeerterrein van dat jaar. Het terrein biedt ruime kampeerplekken voor zowel tenten, caravans als campers. Er is sfeervolle verlichting met petroleumlampen en er worden regelmatig kampvuren georganiseerd. Het terrein wordt beheerd door vrijwilligers en huisdieren zijn alleen toegestaan als het een blindengeleidehond of hulphond betreft. Het terrein ligt in het natuurgebied Loenermark, met bossen, heidevelden en wilde dieren zoals zwijnen en reeën. Er zijn verschillende wandelroutes in de omgeving en het terrein is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Foto's van het terrein zijn te bekijken op de website van Natuurkampeerterrein Zegenoord.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein Zegenoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein Zegenoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein Zegenoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein Zegenoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Natuurkampeerterrein Zegenoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein Zegenoord

Bezoekers bekeken ook