Ng Ying Sportschool Apeldoorn

Ng Ying Sportschool Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Gentiaanstraat 76 in Apeldoorn.

Meer informatie over Ng Ying Sportschool Apeldoorn in Apeldoorn

Welkom bij Kungfu Apeldoorn, "Long Juan Feng"! Op deze vechtsportwebsite kunt u informatie vinden over Chinese vechtkunsten zoals Kung Fu, Tai Chi Chuan, Qi Gong en Sanda kickboksen. Er worden gratis proeflessen aangeboden en privélessen zijn gratis voor vaste leden. Ng Ying Kungfu Apeldoorn is erkend door verschillende organisaties, waaronder de World Kenpo Kaikan Organisation. De lessen worden gegeven in een fijne sportieve sfeer en er is een leuke sociale groep. Daarnaast is de sportschool aangesloten bij verschillende internationale bonden en wordt er gewerkt aan het oprichten van een Nederlandse bond. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Verenigde Kungfu Scholen Apeldoorn.

Wil je weten wat Ng Ying Sportschool Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ng Ying Sportschool Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ng Ying Sportschool Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ng Ying Sportschool Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ng Ying Sportschool Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ng Ying Sportschool Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook