NOK IT

NOK IT is een IT-consultancy gelegen aan Watermanstraat 114 in Apeldoorn.

Meer informatie over NOK IT in Apeldoorn

Bij NOK IT kunnen ondernemingen terecht voor verschillende IT-diensten, zoals cloud desktop, VoIP telefonie, MS Office 365, online back-up, domein- en hosting, WordPress hosting, websites en webshops, en anti-virus software. NOK IT biedt een totaalpakket aan diensten met één aanspreekpunt en zorgt voor een hoog service level. Ze bieden ook hulp op afstand en komen indien nodig op locatie. Daarnaast werken ze samen met betrouwbare partners. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn en heeft onder andere een Rabobankrekening en een KvK- en BTW-nummer.

Wil je weten wat NOK IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOK IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOK IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOK IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar NOK IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOK IT

Bezoekers bekeken ook