Nsk Indoor

Nsk Indoor is een Atletiekbaan gelegen aan De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Meer informatie over Nsk Indoor in Apeldoorn

Op zaterdag 11 maart 2023 organiseert AV Phoenix het Nederlands Studenten Kampioenschap indoor. Het NSK indoor is een jaarlijks evenement uitgeschreven door N.S.A.F. ZeuS, aangesloten bij Studenten Sport Nederland. Het evenement zal plaatsvinden bij Omnisport in Apeldoorn en er zal worden gestreden om titels op verschillende atletiekonderdelen. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om mee te eten en wordt er een feest georganiseerd. De uitslagen van het NSK Indoor 2023 zijn te vinden op atletiek.nu. Daarnaast is er ook een avondprogramma waar meer informatie over te vinden is. Inschrijven voor de wedstrijd is ook mogelijk. Het NSK Indoor wordt georganiseerd door AV Phoenix, in samenwerking met N.S.A.F. ZeuS.

Wil je weten wat Nsk Indoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nsk Indoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nsk Indoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nsk Indoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Nsk Indoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nsk Indoor

Bezoekers bekeken ook