O55

O55 is een Restaurant gelegen aan Churchillplein 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over O55 in Apeldoorn

Restaurant O55 is het theaterrestaurant van Theater Orpheus in Apeldoorn. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zaterdag wanneer er een voorstelling is. Het restaurant serveert duurzame gerechten met producten uit de regio. Er is een 3-gangen theatermenu beschikbaar voor € 38,50, inclusief dessert en consumpties. Het menu van het restaurant wordt regelmatig aangepast aan het seizoen. Daarnaast biedt het restaurant speciale acties en groepsarrangementen aan. Men kan ook een cadeaubon voor het theatermenu kopen. Het restaurant zorgt ervoor dat gasten op tijd in de zaal zitten en het personeel kan informatie geven over de gerechten en de voorstellingen.

Wil je weten wat O55 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van O55 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij O55? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je O55 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar O55 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. O55

Bezoekers bekeken ook