Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is een Sportcomplex gelegen aan De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Meer informatie over Omnisport Apeldoorn in Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is een multifunctionele sportaccommodatie met een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan. De locatie heeft de A-status, waardoor het de enige plek in Nederland is waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen plaatsvinden. Naast sportevenementen worden er ook congressen, publieksevenementen en zakelijke evenementen gehouden. Ook wordt er in de tekst vermeld dat de Volleyball Nations League (VNL) 2020 is uitgesteld vanwege het coronavirus en dat de finales van het FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022 en het EK Indoor Atletiek 2025 zullen plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn. Daarnaast wordt vermeld dat Libéma nu 3 toplocaties heeft voor zakelijke evenementen, waaronder Omnisport Apeldoorn.

Wil je weten wat Omnisport Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Omnisport Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Omnisport Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Omnisport Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Omnisport Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Omnisport Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook