Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten

Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten is een Toeristische attractie gelegen aan Vrijenbergweg 24B in Loenen.

Meer informatie over Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten in Loenen

Dit tekstfragment gaat over boerderij de Groote Modderkolk in Loenen op de Veluwe. De boerderij is een biologische zorgboerderij waar je onder andere een moestuin kunt bekijken, iets kunt drinken in de theeschenkerij en biologische producten kunt kopen in de boerderijwinkel. Op het erf is ook een potstal en akkers waar de Herenboeren een coöperatieve boerderij runnen voor de productie van puur en eerlijk voedsel. Verder is er de mogelijkheid om een huifkar van Natuurmonumenten te huren en een ontspannen tocht te maken door de natuur. Er zijn ook verschillende routes die je kunt volgen, zoals het Tuinpad van Open Erf de Groote Modderkolk en de cultuurhistorische route rondom Loenen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een snertwandeling en een bezoek aan de potstal met brandrode runderen en kalfjes.

Wil je weten wat Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Open Erf de Groote Modderkolk Natuurmonumenten

Bezoekers bekeken ook