Orange All Stars Golf Gezelschap

Orange All Stars Golf Gezelschap is een Golfclub gelegen aan Hoekweg 1 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Orange All Stars Golf Gezelschap in Wenum-Wiesel

Het Orange All Stars Golfgezelschap is opgericht in 1981 en bestaat uit ex-internationals in verschillende sporten. Het doel van het gezelschap is om gezellig en goed golf te spelen, waarbij deelnemen belangrijker is dan winnen. Het gezelschap bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende sporten, zoals atletiek, basketbal, hockey en tennis. Jaarlijks worden er onderlinge wedstrijden gehouden en wedstrijden tegen andere teams. Daarnaast worden er ook clinics georganiseerd en golfexcursies ondernomen.

Wil je weten wat Orange All Stars Golf Gezelschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orange All Stars Golf Gezelschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orange All Stars Golf Gezelschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orange All Stars Golf Gezelschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Orange All Stars Golf Gezelschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orange All Stars Golf Gezelschap

Bezoekers bekeken ook