Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen

Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen is een Paardrijschool/manege gelegen aan Slatsdijk 10 in Loenen.

Meer informatie over Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen in Loenen

Paardenhouderij Koopman Loenen is een gezellige kleinschalige paardenhouderij gelegen in Loenen op de Veluwe. Ze organiseren verjaardagsfeestjes, ponyrijlessen, opstapcursussen, ponykampen en diverse recreatieve activiteiten voor kinderen. Alle lessen en activiteiten worden gegeven in kleine groepjes waarbij persoonlijke aandacht voor zowel ruiter als pony centraal staat. Naast het rijden wordt er ook veel aandacht besteed aan de omgang en verzorging van de pony's. Daarnaast bieden ze ook pensionstalling en vakantiestalling aan. De eigenaren van de paardenhouderij zijn Peter en Daniella Koopman.

Wil je weten wat Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardenhouderij Koopman&Manege Loenen

Bezoekers bekeken ook