Padel Apeldoorn

Padel Apeldoorn is een Sportpark gelegen aan Schoonbroeksweg 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Padel Apeldoorn in Apeldoorn

Padel is een snelle en dynamische outdoorsport waarbij de bal telkens weer anders gaat dan je verwacht. Je speelt in een kooi waarbij je moet anticiperen op de verschillende wanden en het hekwerk dat meedoet in het spel. Padel Apeldoorn biedt een breed sport- en recreatiepakket aan, met speciale aandacht voor de jeugd en verschillende groepen. Je kunt op elk moment van de week spelen en zelf je tijdstippen en dagen reserveren. De tarieven beginnen bij € 5,- per persoon per uur. Daarnaast bieden ze strippenkaarten aan waarmee je zelf je speeltijd kunt bepalen en korting kunt krijgen. Voor wie meer uit het spel wil halen, zijn er padellessen beschikbaar op verschillende niveaus, waaronder privélessen, groepslessen, jeugdgroepslessen, clinics en competitietrainingen. Padel Apeldoorn is gevestigd aan de Schoonbroeksweg 1, 7323AN Apeldoorn.

Wil je weten wat Padel Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Padel Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Padel Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Padel Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Padel Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Padel Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook