Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal

Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Hoog Soeren 30 in Hoog Soeren.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal in Hoog Soeren

Dit is een samenvatting van een tekst over een restaurant dat gespecialiseerd is in ambachtelijk bereide pannenkoeken. Ze hebben een uitgebreide menukaart en organiseren regelmatig evenementen. Daarnaast zijn ze op zoek naar keuken- en bedieningspersoneel en bieden ze een bovengemiddeld salaris en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Na het werk is er ook ruimte voor een gezellige borrel.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis & Restaurant Berg en Dal

Bezoekers bekeken ook