Parthenon

Parthenon is een Grieks restaurant gelegen aan Raadhuisplein 8a in Apeldoorn.

Meer informatie over Parthenon in Apeldoorn

In dit artikel wordt informatie gegeven over het Griekse restaurant Parthenon. Het restaurant biedt een authentieke Griekse sfeer en serveert wereldberoemde gerechten uit de Griekse keuken. Ze bieden verschillende opties, zoals een gezellig diner, een snelle hap of uitgebreide catering. Het restaurant is gevestigd onder het oude raadhuis van Apeldoorn, in het hart van de stad. Er is een parkeergelegenheid beschikbaar en het restaurant heeft een gezellige bar. Er zijn 100 zitplaatsen verdeeld over 4-persoonstafels met uitzicht op het Marktplein en Raadhuisplein. Het restaurant is dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 en biedt ook een bezorgservice van 17:00 tot 21:00. Er worden ook recensies gegeven, waarin wordt vermeld dat het eten goed smaakte, maar sommige bijgerechten waren teleurstellend. Het restaurant wordt ook als duurder ervaren dan een vergelijkbaar Grieks restaurant in Twello.

Wil je weten wat Parthenon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parthenon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parthenon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parthenon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Parthenon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parthenon

Bezoekers bekeken ook