Pedicure Praktijk L.H. Brand

Pedicure Praktijk L.H. Brand is een Nagelstudio gelegen aan Anklaarseweg 292 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pedicure Praktijk L.H. Brand in Apeldoorn

De tekst beschrijft de maatregelen die worden genomen in de pedicurepraktijk van L.H. Brand in Apeldoorn vanwege het coronavirus. Behandelingen kunnen alleen plaatsvinden als de cliënt geen verkoudheidsklachten heeft en de hygiënische richtlijnen en maatregelen volgens het covid-19 protocol en Provoet worden gevolgd. De pedicure is gespecialiseerd in het behandelen van voetproblemen, zoals diabetische, reumatische en risicovoeten. Samenwerkingsovereenkomsten zijn afgesloten met verschillende podotherapeuten om de voetzorg te verbeteren. Naast medische behandelingen kunnen cliënten ook terecht voor cosmetische behandelingen, zoals nagelregulatie en voetmassages. Een afspraak kan worden gemaakt via het telefoonnummer 055-3669940.

Wil je weten wat Pedicure Praktijk L.H. Brand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Praktijk L.H. Brand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Praktijk L.H. Brand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Praktijk L.H. Brand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pedicure Praktijk L.H. Brand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Praktijk L.H. Brand

Bezoekers bekeken ook