Pedicure praktijk PediLin

Pedicure praktijk PediLin is een Nagelstudio gelegen aan Einsteinlaan 34 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pedicure praktijk PediLin in Apeldoorn

De tekst beschrijft een pedicurepraktijk genaamd Pedilin, gevestigd in een blokhut aan huis. De praktijk is het hele jaar door comfortabel, met warmte in de winter en koelte in de zomer. Het is toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel en er is voldoende parkeergelegenheid en ruimte voor fietsen of scootmobielen. Er is ook gratis wifi beschikbaar. De openingstijden zijn op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur, met uitzondering van maandag en donderdag, wanneer de praktijk open blijft tot 21:30 uur. Op zaterdag is de praktijk gesloten. Behandelingen zijn alleen op afspraak mogelijk. De contactgegevens van Pedilin zijn: Einsteinlaan 34, 7316 GC Apeldoorn, telefoonnummer 055-2071568 en WhatsApp-nummer 0552071568.

Wil je weten wat Pedicure praktijk PediLin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure praktijk PediLin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure praktijk PediLin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure praktijk PediLin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pedicure praktijk PediLin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure praktijk PediLin

Bezoekers bekeken ook