Pedicuresalon Hetty

Pedicuresalon Hetty is een Schoonheidssalon gelegen aan Voltairestraat 37 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pedicuresalon Hetty in Apeldoorn

Als u last heeft van voetklachten, is het belangrijk om niet te lang te wachten en niet zelf te experimenteren. Dit geldt vooral voor diabetische patiënten, voor wie het belangrijk en aan te raden is om enkele keren per jaar naar een pedicure met de aantekening "Diabetische Voet" te gaan voor controle en behandeling. Indien nodig kan de cliënt geadviseerd worden om contact op te nemen met de huisarts, specialist of podotherapeut. Behandeling is mogelijk op afspraak.

Wil je weten wat Pedicuresalon Hetty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Hetty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Hetty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Hetty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pedicuresalon Hetty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Hetty

Bezoekers bekeken ook