Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing

Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing is een Sportschool gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing in Apeldoorn

In dit artikel wordt de meerwaarde van een personal trainer boksen benadrukt. Er wordt uitgelegd dat boksen meer is dan alleen maar losgaan op een stootzak en dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan gewichtsbeheersing, fysieke en mentale kracht, behendigheid, reactievermogen en durf. Cobra Boxing, gevestigd in Apeldoorn, biedt hoogwaardige begeleiding en trainingen aan, zowel voor topsporters als voor recreatieve boksers. De personal trainer Eduard van Uffelen wordt geprezen om zijn passie, ervaring en persoonlijke begeleiding. Het artikel moedigt lezers aan om plezier te beleven aan de begeleiding en lessen van Cobra Boxing en om vrijblijvend een gesprek of proefles aan te vragen.

Wil je weten wat Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Personal Boxing Trainer - Cobra Boxing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal Boxing Trainer – Cobra Boxing

Bezoekers bekeken ook