Pizza SARAY'05

Pizza SARAY'05 is een Pizzeria gelegen aan Waagmeestershoeve 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pizza SARAY'05 in Apeldoorn

De tekst meldt dat de storing met de vaste lijn is opgelost en dat het bedrijf weer bereikbaar is op het nummer 0555403203. Het mobiele nummer 0615470068 blijft ook beschikbaar. Het pizzeria, cafetaria en restaurant in Apeldoorn biedt een uitgebreid menu met schotels, pizza, shoarma, doner en snacks. Klanten kunnen hun bestelling online plaatsen en laten thuisbezorgen, of telefonisch bestellen en afhalen. Het eten wordt vers bereid in de open keuken en er is een gezellige sfeer in het restaurant. Klanten kunnen ook speciale verzoeken doorgeven om hun maaltijd aan te passen. Het bedrijf biedt ook Turkse gerechten en bezorgt in Apeldoorn. © 2023 Saray05 Apeldoorn.

Wil je weten wat Pizza SARAY'05 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizza SARAY'05 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizza SARAY'05? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizza SARAY'05 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pizza SARAY'05 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizza SARAY’05

Bezoekers bekeken ook