Pizzeria Ristorante Pibia

Pizzeria Ristorante Pibia is een Pizzeria gelegen aan Beekpark 30 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pizzeria Ristorante Pibia in Apeldoorn

Pibia is een restaurant dat geopend is van woensdag tot en met zondag. Online reserveren is mogelijk voor groepen tot 8 personen, maar voor grotere groepen kan er telefonisch contact opgenomen worden vanaf 15.00 uur. Klanten zijn erg tevreden over de heerlijke pizza's en spaghetti frutti di mare, en ook de service en keuzemogelijkheden worden geprezen. Er wordt waar voor je geld geboden en het restaurant is een aanrader. De exacte openingstijden, locatie en contactinformatie staan vermeld op de website.

Wil je weten wat Pizzeria Ristorante Pibia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Ristorante Pibia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Ristorante Pibia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Ristorante Pibia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pizzeria Ristorante Pibia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Ristorante Pibia

Bezoekers bekeken ook