Pizzeria Sardegna

Pizzeria Sardegna is een Pizzeria gelegen aan Hoofdstraat 164 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pizzeria Sardegna in Apeldoorn

Pizzeria Sardegna in Apeldoorn is een restaurant dat bekend staat om zijn traditionele gerechten uit het Italiaanse eiland Sardegna. De gerechten worden bereid door koks van het eiland zelf. Het restaurant is sinds de jaren tachtig gevestigd in Apeldoorn en biedt een goede menukaart tegen een betaalbare prijs. Voor een gezellige en authentieke ervaring kunt u terecht bij Pizzeria Sardegna. U kunt direct reserveren via het telefoonnummer 055 - 521 98 16. Het restaurant is gelegen aan de Hoofdstraat 164 in Apeldoorn.

Wil je weten wat Pizzeria Sardegna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Sardegna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Sardegna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Sardegna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pizzeria Sardegna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Sardegna

Bezoekers bekeken ook