Plaggenstekerspad

Plaggenstekerspad is een Wandelroutes gelegen aan De Krim 4 in Hoenderloo.

Meer informatie over Plaggenstekerspad in Hoenderloo

Het Plaggenstekerspad is een wandelroute van 12 km in Hoenderloo, die verkort kan worden tot 3 of 9 km. De route start bij De ProefTuin en er is ook een opstappunt bij Landal-Miggelenberg. De route is gemarkeerd met paarse klompjes en kan in beide richtingen worden gelopen. Onderweg zijn er diverse bezienswaardigheden, zoals kerk, waterput en plaggenhut. Honden zijn toegestaan aan de lijn op dit Klompenpad, in tegenstelling tot andere Klompenpaden. Tijdens het wandelen moet men rekening houden met loshangende takken en teken.

Wil je weten wat Plaggenstekerspad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plaggenstekerspad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plaggenstekerspad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plaggenstekerspad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Plaggenstekerspad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plaggenstekerspad

Bezoekers bekeken ook