Plaza de meerpaal

Plaza de meerpaal is een Snackbar gelegen aan Hofveld 132 in Apeldoorn.

Meer informatie over Plaza de meerpaal in Apeldoorn

In deze tekst wordt informatie gegeven over het plaatsen van een bestelling bij Plaza de Meerpaal. Het begint met de vraag waar de bestelling bezorgd moet worden en wanneer dit kan gebeuren. Vervolgens wordt aangegeven dat het restaurant op dit moment geopend is en dat er de mogelijkheid is om de bestelling af te halen tussen 15.33 en 21.00 uur. Daarnaast is er ook de optie om de bestelling te laten bezorgen tussen 17.00 en 20.30 uur. Tot slot worden de contactgegevens van Plaza de Meerpaal vermeld en wordt verwezen naar het privacy statement en de algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Plaza de meerpaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plaza de meerpaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plaza de meerpaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plaza de meerpaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Plaza de meerpaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plaza de meerpaal

Bezoekers bekeken ook