poké - poké

poké - poké is een Aziatisch restaurant gelegen aan Van Kinsbergenstraat 11 in Apeldoorn.

Meer informatie over poké - poké in Apeldoorn

Poké Poké in Apeldoorn is een restaurant waar je online pokebowls kunt bestellen. Het restaurant heeft een menukaart met verschillende gerechten, waar klanten ons 5 sterren voor geven na 926 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Daarnaast kun je ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Het restaurant heeft regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen, en je kunt zien welke gerechten het meest populair zijn op de website. Er zijn verschillende soorten pokebowls, wraps, uramaki, nigiri en bijgerechten verkrijgbaar. Ook zijn er kindermenu's, dranken, Ben & Jerry's ijs en bubble tea te bestellen. Het restaurant biedt ook afhaalmogelijkheden.

Wil je weten wat poké - poké verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van poké - poké of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij poké - poké? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je poké - poké het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar poké - poké reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. poké – poké

Bezoekers bekeken ook