POTJANDORIE APELDOORN

POTJANDORIE APELDOORN is een Restaurant gelegen aan Gazellestraat 19a in Apeldoorn.

Meer informatie over POTJANDORIE APELDOORN in Apeldoorn

Potjandorie is een eetkamer in Apeldoorn die een gastvrije sfeer en kwaliteit biedt. Ze hebben een 3-gangen keuzemenu voor € 34,95 per persoon, inclusief een hapje, broodje met toebehoren vooraf en gebruik van de saladebar. Voor groepen van meer dan 25 personen kunnen ze een buffetmenu aanbieden in hun exclusieve eetkamer. Parkeren is gratis bij Potjandorie. Ze bieden ook een brunchbuffet aan voor groepen van 15 personen of meer. Daarnaast hebben ze nieuwtjes, zoals het serveren van stamppotbuffetten en de mogelijkheid om je feestje bij hen te vieren. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en reserveren is mogelijk via hun website.

Wil je weten wat POTJANDORIE APELDOORN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van POTJANDORIE APELDOORN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij POTJANDORIE APELDOORN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je POTJANDORIE APELDOORN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar POTJANDORIE APELDOORN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. POTJANDORIE APELDOORN

Bezoekers bekeken ook