PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT

PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Loolaan 59 in Apeldoorn.

Meer informatie over PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT in Apeldoorn

Het artikel gaat over de behandeling van sportblessures bij kinderen onder de 18 jaar. Praktijk voor Kind en Sport in Apeldoorn en Ugchelen biedt hulp bij het herstel van sportblessures en deze behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. De praktijk richt zich op het adequaat behandelen van sportblessures bij kinderen, waarbij rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van het kind. Het doel is om het kind op verantwoorde wijze weer te laten sporten na een blessure. De praktijk maakt gebruik van kinderfysiotherapie en manuele therapie om sporters op een verantwoorde manier terug te laten keren in hun sportieve omgeving. De locatie van de praktijk aan de Loolaan in Apeldoorn beschikt over een fitnessruimte, behandelkamer en buiten trainingsmogelijkheden. Kinderen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen per jaar vanuit de basisverzekering. Als er meer behandelingen nodig zijn, kunnen deze vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering van de ouders. Voor volwassenen ouder dan 18 jaar zit fysiotherapie niet meer in de basisverzekering en de vergoeding verschilt per aanvullend pakket.

Wil je weten wat PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PRAKTIJK VOOR KIND & SPORT

Bezoekers bekeken ook