Proef-Locaal Het Achterom

Proef-Locaal Het Achterom is een Brouwerijcafé gelegen aan Mariastraat 2h in Apeldoorn.

Meer informatie over Proef-Locaal Het Achterom in Apeldoorn

Proef-Locaal Het Achterom is een gemeentelijk monument gelegen in het centrum van Apeldoorn. Het gebouw, dat in 1910 is gebouwd door architect Andries van Driesum, was vroeger bekend als 't Achterom en verbond verschillende herbergen, cafés en winkelhuizen. Het proef-locaal beschikt over een huiselijke binnenkamer, een grote serre en een mooie binnentuin. Daarnaast is de stadsbrouwerij, waar de Veluwse Schavuyt wordt gebrouwen, gevestigd in het pand. Het is een ideale locatie voor vergaderingen, borrels, barbecues en feestjes. Het proef-locaal heeft een oppervlakte van 225m2 en biedt ruimte aan 16 personen voor vergaderingen, 30 personen voor presentaties en 90 personen voor feesten. Het bezoekadres is Mariastraat 2h in Apeldoorn.

Wil je weten wat Proef-Locaal Het Achterom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proef-Locaal Het Achterom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proef-Locaal Het Achterom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proef-Locaal Het Achterom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Proef-Locaal Het Achterom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proef-Locaal Het Achterom

Bezoekers bekeken ook