Pulse Health Studio Apeldoorn

Pulse Health Studio Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Paul Krugerstraat 3C in Apeldoorn.

Meer informatie over Pulse Health Studio Apeldoorn in Apeldoorn

Pulse-EMS training is een effectieve manier om spierkracht te ontwikkelen. Slechts 15 minuten training geeft vergelijkbare resultaten als 3 uur traditionele krachttraining. Daarnaast helpt Pulse-EMS training ook bij afslanken en toning, waarbij je tot wel 1.500 calorieën per week kunt verbranden. Het is ook een goede optie voor revalidatie, omdat het je lichaam versterkt zonder je gewrichten te belasten en het risico op blessures vermindert. Het trainen met Pulse-EMS wordt aangeraden in combinatie met een Personal Trainer, die je helpt gemotiveerd te blijven en je persoonlijke doelen te behalen. In Apeldoorn is er een Pulse Health Studio waar je terecht kunt voor deze training.

Wil je weten wat Pulse Health Studio Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pulse Health Studio Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pulse Health Studio Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pulse Health Studio Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pulse Health Studio Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pulse Health Studio Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook