Pulzzz Apeldoorn

Pulzzz Apeldoorn is een Ontharing met laser gelegen aan Linie 540 in Apeldoorn.

Meer informatie over Pulzzz Apeldoorn in Apeldoorn

Bij Pulzzz Apeldoorn kun je terecht voor definitief ontharen met IPL. Ze behandelen zowel vrouwen als mannen op verschillende lichaamsdelen, zoals benen, gezicht en oksels. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en goedkoper dan een laserbehandeling. Pulzzz Apeldoorn werkt met de VPL-technologie, de verbeterde versie van IPL, en hanteert een vaste lage prijs per flits. IPL is de beste oplossing voor ongewenste haargroei en zorgt voor een gladde huid zonder irritatie. Neem vandaag nog contact op met Pulzzz Apeldoorn voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Pulzzz Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pulzzz Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pulzzz Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pulzzz Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Pulzzz Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pulzzz Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook