Residence Victoria

Residence Victoria is een Restaurant gelegen aan in Hoenderloo.

Meer informatie over Residence Victoria in Hoenderloo

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo is een charmant hotel gelegen op een prachtig landgoed van 14 hectare, midden op de Hoge Veluwe. Het hotel biedt diverse faciliteiten, zoals een sauna, binnenzwembad en een sfeervol restaurant. Het is een ideale locatie voor een weekendje weg op de Veluwe, met uitgestrekte heidevelden en Nationaal Park De Hoge Veluwe in de buurt. Ook zijn er nabij gelegen musea en Burgers' Zoo voor cultuur en entertainment. Het hotel organiseert ook evenementen, zoals Fletcher's High Tea en culinaire kerstdiners. Daarnaast is het hotel ervaren in het organiseren van voetbalkampen voor teams. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waaronder een Fiets & Wandel Arrangement en een Burgers Zoo Arrangement.

Wil je weten wat Residence Victoria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Residence Victoria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Residence Victoria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Residence Victoria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Residence Victoria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Residence Victoria

Bezoekers bekeken ook