Restaurant Balzaal

Restaurant Balzaal is een Restaurant gelegen aan Koninklijk Park 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant Balzaal in Apeldoorn

Paleis Het Loo heeft verschillende horecalocaties waar bezoekers terecht kunnen voor eten en drinken. Om gebruik te kunnen maken van de restaurants, is een entreeticket voor het paleis nodig. Reserveren is alleen vereist voor groepen van 15 personen of meer. De balzaal, die vroeger dienst deed als bioscoop, biedt een ruime keuze aan koffie, thee en lekkernijen, evenals een lunchkaart. De vloer van de balzaal is gemaakt van 17e-eeuwse eikenbomen die ooit voor het paleis stonden. In de prins Hendrik garage op het stallenplein kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee, lekkernijen, lunch en borrel. Er is ook de mogelijkheid om te genieten van een high tea in de balzaal, waarbij er keuze is uit zoete en hartige lekkernijen en een ruim assortiment aan thee. Voor de high tea moet een geldig ticket voor Paleis Het Loo geboekt worden. Reserveren voor de high tea is mogelijk van woensdag tot en met zondag, behalve op feestdagen en vakantieperiodes. Ook is er de optie om een lunchbox te reserveren voor bezoekers die hun eigen plekje willen zoeken op het gras. Voor groepen vanaf 15 personen is reserveren vereist. In het café colonnades, gelegen in de tuin, kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee, fris en kleine snacks. Het café is geopend afhankelijk van het seizoen.

Wil je weten wat Restaurant Balzaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Balzaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Balzaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Balzaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Balzaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Balzaal

Bezoekers bekeken ook