Restaurant De Boschvijver

Restaurant De Boschvijver is een Restaurant gelegen aan J.C. Wilslaan 25 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant De Boschvijver in Apeldoorn

De Boschvijver is een uniek restaurant in Apeldoorn dat bekend staat om zijn adembenemende locatie en rustgevende sfeer. Het restaurant biedt persoonlijke service en streeft ernaar dat iedereen zich thuis voelt, of het nu voor een lunch, huwelijksfeest, vergadering of ontspannen borrel is. Het restaurant is elke dag geopend en reserveren wordt aangeraden. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten, behalve voor groepsreserveringen vanaf 20 personen. De openingstijden zijn van 10:30 uur tot sluitingstijd en de keuken is geopend vanaf 12:00 uur. Het restaurant is te bereiken via telefoon of e-mail en is gevestigd op J.C. Wilslaan 25, 7313 HK Apeldoorn.

Wil je weten wat Restaurant De Boschvijver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Boschvijver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Boschvijver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Boschvijver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant De Boschvijver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Boschvijver

Bezoekers bekeken ook