Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo

Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo is een Restaurant gelegen aan Koningstraat 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo in Apeldoorn

Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo bevindt zich naast Nationaal Museum Paleis Het Loo en de paleistuinen. Ze bieden een gevarieerde menukaart met gerechten uit de Franse keuken en zijn geopend voor lunch en diner van dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag is er een uitgebreid diner beschikbaar en ze zijn ook een geschikte locatie voor zakelijke lunches. Daarnaast hebben ze een seizoensgebonden maandmenu voor € 42,00 per persoon. Op het ruime terras met uitzicht op Paleis Het Loo kunt u bij mooi weer genieten van eten en drinken. Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Het restaurant heet u alvast warm welkom en hoopt u snel te verwelkomen.

Wil je weten wat Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo

Bezoekers bekeken ook