Restaurant de Roseboom

Restaurant de Roseboom is een Nederlands restaurant gelegen aan Kanaal Zuid 344 in Lieren.

Meer informatie over Restaurant de Roseboom in Lieren

Restaurant de Roseboom in Lieren is geopend van maandag tot vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur. Het is aan te raden om te reserveren, omdat het restaurant door personeelsgebrek steeds vaker het aantal gasten moet beperken. Reserveren kan telefonisch op 055-5060646 of via WhatsApp op 0630991727. Het restaurant is de hele dag bereikbaar, maar het is beter om niet rond etenstijd te bellen vanwege de drukte. Voor meer informatie en reserveringen kunnen mensen het contactformulier invullen op de website of contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Restaurant de Roseboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Roseboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Roseboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Roseboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant de Roseboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Roseboom

Bezoekers bekeken ook