Restaurant De Ruggestee

Restaurant De Ruggestee is een Restaurant gelegen aan Krimweg 152 in Hoenderloo.

Meer informatie over Restaurant De Ruggestee in Hoenderloo

Dit artikel gaat over het restaurant De Ruggestee, dat ook zalen en bowlingbanen heeft. Het gezellige restaurant heeft een sfeervolle haard en biedt een gevarieerde menukaart met gerechten geïnspireerd door de seizoenen. Daarnaast heeft het restaurant een sfeervolle zaalruimte voor 150 personen, die geschikt is voor bruiloften, jubileumfeesten en recepties. De zaal kan ook in tweeën worden gesplitst. Verder zijn er zes bowlingbanen met de nieuwste technieken en automatische scoreverwerking. Er is ook een pub met poolbiljarts en dartbanen, waar je een intiem feestje kunt houden. Het restaurant is geopend tot 20.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant De Ruggestee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Ruggestee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Ruggestee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Ruggestee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant De Ruggestee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Ruggestee

Bezoekers bekeken ook