Restaurant Diyar

Restaurant Diyar is een Restaurant gelegen aan Asselsestraat 16 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant Diyar in Apeldoorn

Turks Restaurant Diyar in Apeldoorn biedt een 3-gangen kerstmenu aan. Het restaurant accepteert helaas geen dinercheques of dinerbonnen. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website, inclusief het telefoonnummer en e-mailadres. Restaurant Diyar is gevestigd aan de Asselsestraat 16 in Apeldoorn. De openingstijden van het restaurant zijn niet vermeld in de tekst. Het restaurant heeft ook een Twitter-account waar tweets worden geplaatst. Tot slot vermeldt de tekst dat het restaurant privacy en cookies respecteert en dat alle rechten voorbehouden zijn tot 2023.

Wil je weten wat Restaurant Diyar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Diyar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Diyar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Diyar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Diyar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Diyar

Bezoekers bekeken ook