Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve'

Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve' is een Restaurant gelegen aan Spoekweg 49 in Beekbergen.

Meer informatie over Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve' in Beekbergen

In restaurant De Lierderhoeve op de Veluwe kun je genieten van ouderwetse gezelligheid, vriendelijke bediening en heerlijk eten. De chef-kok werkt alleen met eerlijke, verse producten en er zijn ook speciale gerechten voor kinderen. Daarnaast kun je bij De Lierderhoeve terecht voor personeelsuitjes, familiefeesten en bruiloften met buffet of diner. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en in de zomer kun je genieten van de Limoncello Spritz.

Wil je weten wat Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant 'Eeterij De Lierderhoeve' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ‘Eeterij De Lierderhoeve’

Bezoekers bekeken ook