Restaurant Het Deelerhof

Restaurant Het Deelerhof is een Restaurant gelegen aan Krimweg 35 in Hoenderloo.

Meer informatie over Restaurant Het Deelerhof in Hoenderloo

Restaurant Het Deelerhof in Hoenderloo is een gastvrij restaurant waar je kunt genieten van klassieke gerechten op Veluwse wijze, bereid met verse regionale producten. Ze serveren heerlijke wildgerechten en hebben een lunch- en dinerkaart, evenals een kindermenu. Naast lekker eten kunnen ze ook buffetten op maat verzorgen voor groepen vanaf 35 personen. Je kunt binnen in het restaurant eten of buiten op het zonnige terras. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen via het contactformulier, telefoonnummer of e-mailadres vermeld op hun website. Je kunt ook hun Facebook-pagina volgen. Het restaurant is gelegen aan de Krimweg 35 in Hoenderloo.

Wil je weten wat Restaurant Het Deelerhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Deelerhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Deelerhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Deelerhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Het Deelerhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Deelerhof

Bezoekers bekeken ook