Restaurant La Niche Apeldoorn

Restaurant La Niche Apeldoorn is een Restaurant gelegen aan Soerenseweg 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant La Niche Apeldoorn in Apeldoorn

Restaurant La Niche is een maatschappelijk betrokken restaurant dat zich inzet voor goede doelen. Ze streven ernaar om eens in de twee jaar een goed doel te steunen. Het restaurant bevindt zich op een unieke locatie, dicht bij theater Orpheus, de grote kerk en het centrum van Apeldoorn. Parkeren kan bij de tandartspraktijk naast het restaurant. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag en met Kerst vanaf 16:30 uur. Op zondag is het restaurant geopend voor gezelschappen vanaf 20 personen. Het parkeren is gratis op de parkeerplaats van de tandartspraktijk. Tot slot zijn er vacatures voor leerlingen in de bediening of als kok.

Wil je weten wat Restaurant La Niche Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant La Niche Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant La Niche Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant La Niche Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant La Niche Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant La Niche Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook