Restaurant La Toscana Apeldoorn

Restaurant La Toscana Apeldoorn is een Restaurant gelegen aan Van Kinsbergenstraat 6A in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant La Toscana Apeldoorn in Apeldoorn

Restaurant La Toscana verwelkomt gasten met gerechten uit de Italiaanse en Mediterrane keuken. Het is mogelijk om een tafel te reserveren of spontaan langs te komen. Op het menu staan onder andere de Insalata 'La Toscana' (een combinatie van carpaccio, insalata caprese en prosciutto con melone), lasagna, de pizza 'La Toscana' (met tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, champignons, paprika, ananas, olijven, ham en salami), filetto 'La Toscana' (tournedos met pepersaus) en verschillende soorten vis. Ook is er een kindermenu beschikbaar. De openingstijden van het restaurant in Apeldoorn en Deventer zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Restaurant La Toscana Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant La Toscana Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant La Toscana Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant La Toscana Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant La Toscana Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant La Toscana Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook