Restaurant Lin Wah Beekbergen

Restaurant Lin Wah Beekbergen is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpstraat 44 in Beekbergen.

Meer informatie over Restaurant Lin Wah Beekbergen in Beekbergen

Bij Chinees restaurant Lin Wah kunt u genieten van een gevarieerd en veelzijdig menu met verschillende smaken. Het restaurant hecht veel waarde aan kwaliteit en maakt daarom gebruik van verse producten. Lin Wah is gesloten op maandagen, behalve op feestdagen en in juli en augustus. Op de overige dagen is het restaurant geopend van 12:00 tot 21:30 uur. Het telefoonnummer van Lin Wah is (055) 506 18 18 en het restaurant is gevestigd aan de Dorpstraat 44.

Wil je weten wat Restaurant Lin Wah Beekbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lin Wah Beekbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lin Wah Beekbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lin Wah Beekbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Lin Wah Beekbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lin Wah Beekbergen

Bezoekers bekeken ook