Restaurant Malkenschoten

Restaurant Malkenschoten is een Restaurant gelegen aan Arnhemseweg 357 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant Malkenschoten in Apeldoorn

In dit artikel worden verschillende feiten genoemd over een bepaalde locatie. Zo wordt vermeld dat de deuren van 27 september tot en met 6 oktober 2023 gesloten zijn. Daarnaast wordt er een 3-gangenkeuzemenu aangeboden voor €29,90 en is het mogelijk om losse gerechten te bestellen. Ook wordt vermeld dat de buurman een kinderboerderij is en dat er heerlijke hapjesschalen worden gemaakt. Verder is er een speelkamer en een spelletjeskast aanwezig. Gasten kunnen nog steeds gerechten afhalen en het is handig om de Facebookpagina en/of Instagram van de locatie te volgen. Daarnaast is het mogelijk om elektrische fietsen en auto's op te laden en zijn er buiten een trampoline en in de zomer een springkussen aanwezig. Tijdens de vakanties is de locatie geopend voor lunch vanaf 12:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Malkenschoten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Malkenschoten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Malkenschoten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Malkenschoten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Malkenschoten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Malkenschoten

Bezoekers bekeken ook